Kartoffelfad med mornaysauce og linser

Tid i alt: 45 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 22. december 2021 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

1 porre
100 g kartofler
1 fed hvidløg
75 g grønne linser, tilberedte
½ tsk. chiliflager
½ tsk. timian
1 tsk. olie
½ ds. hakkede tomater
salt og peber
130 g mornay sauce, 8-9%
40 g revet mozzarella, 17 % eller derunder
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 200 grader varmluft.
2
Skær porre og kartoffel i tynde skiver og snit hvidløg fint. Dræn linserne.
3
Svits porrer, hvidløg, chiliflager og timian i olie i 3-4 minutter.
4
Tilsæt hakkede tomater og linser, og kog videre i cirka 10 minutter, smag til med salt og peber.
5
Fordel kartoffelskiver, tomatsauce og mornaysauce i lag i et ovnfast fad. Kom revet mozzarella på toppen.
6
Bag kartoffelfadet i ovnen i cirka 30 minutter, til kartoflerne er møre.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Hakkede tomater; porre
Håndfuld 3:Grønne linser, tilberedte; revet mozzarella, 17 % eller derunder
Håndfuld 4:Kartoffel
Fedt:Olie
Smagsgivere:Chiliflager; hvidløg; salt og peber; timian
Mælkedressing:Mornay sauce, 8-9%
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt