Tab dig med 3-modellen på 50 dage

Nyt forløb fra 7. maj: ”Tab dig med 3-modellen på 50 dage. Køb nu og få 35% Early Bird-rabat.

Bliv medlem Læs mere

Kartofler og champignon i flødesauce med ristet brød til

Traditionelt set er de fleste af os vant til at bygge et aftensmåltid op omkring et stykke kød, fisk eller fjerkræ. Her får du inspiration til at springe kødet over. Vi byder nemlig på et vegetarisk og velsmagende måltid med kartofler, champignon, forårsløg og squash i en cremet flødesauce med hvidløg og persille. I stedet for kød serverer vi retten sammen med ristet brød med smør.

Tid i alt: 35 min.
Arbejdstid: 35 min.
Antal:
Udgivet d. 17. januar 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Kartofler med cremede svampe

130 g kartofler
150 g champignoner, hvide
2 forårsløg
½ squash, rå
1 fed hvidløg
1 dl persille
10 g smør
½ dl fløde, 38 %
salt og peber

Andet

1 fuldkornsbolle
1 tsk. smør
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog kartofler næsten møre i letsaltet vand, og del dem i mundrette stykker.
2
Skær champignon og forårsløg i skiver, squash i tern og pres hvidløg. Hak persille.
3
Opvarm en pande med smør, og svits kortvarigt hvidløg. Tilsæt champignon, forårsløg, squash og lad det svitse med i et par minutter. Kom kartofler og fløde ved. Lad retten simre endnu et par minutter, rør rundt imens. Kom eventuelt lidt bouillon ved hvis retten bliver for tør. Smag til med salt og peber.
4
Rist brødet og kom smør på.
5
Drys persille over retten, og servér den med brød til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Champignon, hvid; forårsløg; squash, rå
Håndfuld 4:Fuldkornsbolle; kartoffel
Fedt:Fløde, 38 %; smør
Smagsgivere:Hvidløg; persille; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt