Kikærtesuppe med skyr, pesto og sprødt brød

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Antal:
Udgivet d. 11. januar 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Kikærtesuppe

1 løg
2 fed hvidløg
1 peberfrugt
130 g kartofler
10 g olie
3 dl vand
1 grøntsagsbouillon, terning
400 g hakkede tomater
260 g kikærter, tilberedte
salt og peber
1 fuldkornsbolle

Topping

1 dl skyr naturel
2 spsk. oliebaseret pesto
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Hak løg og hvidløg groft. Skær peberfrugt i store tern. Skræl kartoflerne og skær dem i tern.
2
Opvarm olie i en gryde. Svits løg, hvidløg og peberfrugt i et par minutter.
3
Kom vand, bouillon, hakkede tomater, kikærter og kartoffeltern i og lad suppen simre under låg i 20 minutter.
4
Blend suppen jævn, og smag til med salt og peber.
5
Del bollen i halve og rist dem sprøde.
6
Servér suppen med skyr og pesto på toppen og det sprøde brød til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Hakkede tomater; løg; peberfrugt
Håndfuld 3:Kikært, tilberedt; skyr naturel
Håndfuld 4:Fuldkornsbolle; kartoffel
Fedt:Olie; oliebaseret pesto
Smagsgivere:Grøntsagsbouillon, terning; hvidløg; salt og peber
Frit:Vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt