Krydret linsegryde med tomat, karry, peberfrugt, gulerod og ris
Forkæl dine smagsløg med en nem og lækker vegetarisk gryderet med belugalinser, hakket tomat, peberfrugt og gulerod. Selv hvis du elsker kød, behøver du ikke gå på kompromis med hverken smag eller madglæde ved at udelade kød fra kosten i ny og næ. Det er vegetargryden her et godt eksempel på. I den er der skruet godt op for smagen ved hjælp af både tomat, ingefær, chili og hvidløg samt et rundhåndet drys krydderier fra de varme lande.
Ris
Linsegryde
Andet
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Gulerod; hakkede tomater; løg; peberfrugt |
Håndfuld 3: | Beluga linser, tilberedte |
Håndfuld 4: | Hvide ris, rå |
Fedt: | Olie |
Smagsgivere: | Chili; frisk ingefær; garam masala; hvidløg; karrypulver; koncentreret tomatpuré; koriander; salt og peber |
Mælkedressing: | Yoghurt naturel |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |