Kylling i karry med hokkaido og grønne bønner

Tid i alt: 40 min.
Arbejdstid: 40 min.
Antal:
Udgivet d. 7. december 2021 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Ris og gryderet

80 g fuldkornsris, rå
1 løg
2 gulerødder
280 g kyllingebryst
200 g hokkaido
10 g smør
1 spsk. karrypulver
1 bouillon, terning
2 dl mælk, maks. 3,5%
200 g grønne bønner, dybfrost
1 spsk. hvedemel
salt og peber

Topping

15 g peanuts
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog risene efter anvisning på pakken.
2
Hak løg og skær gulerod i skiver. Skær derefter kyllingbryst i strimler og hokkaido i tern (behold skallen på).
3
Smelt smør og svits karry. Tilsæt løg, og steg dem klare. Kom derefter kyllingestrimler og gulerødder i og vend rundt.
4
Kom så bouillonterning og mælk ved, og lad retten simre i cirka 5 minutter. Tilsæt derefter hokkaidotern.
5
Rør melet ud i lidt vand og jævn retten ved at røre melbladingen i retten. Tilsæt eventuelt lidt mere vand, til sovsen har en passende konsistens. Kog retten igenenm. Smag til med salt, peber og eventuelt mere karry.
6
Servér retten med et drys af peanuts.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Grønne bønner, dybfrost; gulerod; hokkaido; løg
Håndfuld 3:Kyllingebryst
Håndfuld 4:Fuldkornsris, rå; hvedemel
Fedt:Peanut; smør
Smagsgivere:Bouillon, terning; karrypulver; salt og peber
Mælkeprodukter:Mælk, maks. 3,5%
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt