Kylling i parmaskinke med tomatsauce, ærter og ris

Tid i alt: 35 min.
Arbejdstid: 35 min.
Antal:
Udgivet d. 2. februar 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Kylling pakket i parmaskinke

1 kyllingebryst
1 skive parmaskinke
1 tsk. olie

Pikant ostesauce

1 løg
½ peberfrugt, rød
2 tomater
1 fed hvidløg
1 tsk. olie
salt og peber
30 g fraiche, maks. 9 %

Andet

40 g ris, rå
100 g grønne ærter
1 spsk. persille
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog risene efter anvisning på pakken.
2
Pak kyllingebryst ind i parmaskinke, og brun det i lidt olie på begge sider. Skru ned for varmen, og steg kyllingen i yderligere 6-7 minutter på hver side, til den er mør.
3
Skær løg, peberfrugt og tomat i tern. Hak hvidløg.
4
Svits løg, hvidløg og peberfrugt i olie. Tilsæt tomater og lad tomatsaucen koge ind. Smag til med salt og peber. Tag tomatsaucen af varmekilden og vend fraichen i.
5
Damp ærterne i 1-2 minutter i letsaltet vand. Hak persillen groft.
6
Skær kylling i skiver, og servér den med tomatsauce, ærter og ris. Pynt med hakket persille.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Grønne ærter; løg; peberfrugt, rød; tomat
Håndfuld 3:Kyllingebryst; parmaskinke
Håndfuld 4:Ris, rå
Fedt:Olie
Smagsgivere:Hvidløg; persille; salt og peber
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt