Kyllingeboller i karry med ris og ærter
Boller i karry er en elsket favorit på spisebordene i mange danske hjem – ikke mindst de hjem, der er befolket med børn. Den milde karrysmag går nemlig meget fint i spænd med de bløde kødboller – og den kombination taler til både små og store madglade hjerter og maver. Her får du en variant af den klassiske karryret, hvor svinekødet er skiftet ud med kyllingekød, og hvor sovsen er lavet på forhånd, så du lynhurtigt kan samle familien om den dampende varme livret.
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Grønne ærter, dybfrost; løg |
Håndfuld 3: | Hakket kyllingekød 3-6 %; æg |
Håndfuld 4: | Fuldkornsris, rå; hvedemel |
Smagsgivere: | Salt og peber |
Mælkeprodukter: | Letmælk |
Mælkedressing: | Karrysauce 5 %, færdigkøbt |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 610 | 1220 |
Fedt: | 20 g | 40 g |
Kulhydrat: | 62 g | 124 g |
Kostfibre: | 10 g | 20 g |
Protein: | 40 g | 80 g |