Tab dig med 3-modellen på 50 dage

Nyt forløb fra 7. maj: ”Tab dig med 3-modellen på 50 dage. Køb nu og få 35% Early Bird-rabat.

Bliv medlem Læs mere

Linsesuppe toppet med agurketern dertil pestobrød

Lyder linser kedelige og 70’er-agtige i dine ører? Så støv minderne af med denne vegetariske og lækre linsesuppe, der vil give dig et nyt syn på de lidt kedelige erindringer. Der er nemlig meget godt at sige om de små linser, der findes i mange forskellige farver. De er blandt andet rige på kostfibre og protein, og dermed er de et rigtig godt, klimavenligt og billigt alternativ til det dyre kød. Nyd din linsesuppe med agurketern på toppen og pestobrød ved siden af.

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Antal:
Udgivet d. 19. december 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Suppe

1 løg
2 fed hvidløg
2 gulerødder
1 tomat
1 spsk. olie
1 spsk. smør
1 spsk. karrypulver
240 g linser, tilberedte
1 bouillon, terning
4 dl vand
3 dl kokosmælk light, maks. 8 %
2 spsk. majsstivelse
salt og peber

Tilbehør

¼ agurk
2 skiver toastbrød, gerne fuldkorn
2 spsk. oliebaseret pesto
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Hak løg og hvidløg. Skær gulerod og tomat i tern.
2
Opvarm en gryde med olie og smør. Svits karry kortvarigt. Tilsæt løg, hvidløg, gulerod og tomat og steg yderligere et par minutter.
3
Dræn linserne for væske.
4
Kom bouillon, vand, kokosmælk og linser ved. Rør majsstivelse ud i lidt koldt vand, og jævn suppen.
5
Smag til med salt og peber, og lad suppen simre i yderligere 10-12 minutter. Smag eventuelt til med flere krydderier.
6
Skær agurk i tern.
7
Rist toastbrødet og smør med pesto.
8
Servér linsesuppe med agurketern på toppen og pestobrød til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Agurk; gulerod; løg; tomat
Håndfuld 3:Linser, tilberedte
Håndfuld 4:Majsstivelse; toastbrød, gerne fuldkorn
Fedt:Olie; oliebaseret pesto; smør
Smagsgivere:Bouillon, terning; hvidløg; karrypulver; salt og peber
Mælkeprodukter:Kokosmælk light, maks. 8 %
Frit:Vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt