Marineret lammeculotte med tzatziki og salat
Lammeculotte er en fremragende ret at smide på menuen en aften, hvor det gerne må være lidt ekstra lækkert, uden at det kræver den store indsats i køkkenet. Lammeculotte er nemlig et taknemmeligt stykke kød at arbejde med, og bruger du et stegetermometer er du næsten garanteret succes. Lammeculotten her, som er marineret i hvidløg, rosmarin og persille, bliver serveret med tzatziki, salat og pitabrød.
Lammeculotte
Tzatziki
Salat
Dressing
Andet
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Agurk; rødløg; salat; slikært; spinatblade, rå; tomat |
Håndfuld 3: | Lammeculotte |
Håndfuld 4: | Fuldkornspitabrød |
Fedt: | Ekstra jomfruolivenolie |
Smagsgivere: | Dijonsennep; frisk rosmarin; honning; hvidløg; hvidvinseddike; persille; salt og peber |
Mælkedressing: | Fraiche, maks. 9 % |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |