Okonomiyaki med sauce, mayonnaise og edamamebønner

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 30. november 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Okonomiyaki sauce

1 spsk. ketchup
1 spsk. worcestershire sauce
½ spsk. sojasauce
1 tsk. flydende honning

Kålpandekage

130 g spidskål
2 forårsløg
1 gulerod
½ bouillon, terning
½ dl kogende vand
1 æg
40 g pankorasp
1 nip salt
1 nip friskkværnet peber
½ spsk. olie

Topping

1 spsk. mayonnaise
75 g edamamebønner, bælgede fra frost
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Bland alle ingredienser til saucen og stil den på køl til du skal servere din okonomiyaki (kålpandekage).
2
Rens alle grøntsager. Hak spidskål og forårsløg fint. Tag halvdelen af forårsløget fra til topping. Riv gulerod groft.
3
Opløs bouillonterning i vand. Pisk æg med bouillon, pankorasp, salt og peber.
4
Vend grøntsagerne i æggemassen.
5
Varm olie op på en pande ved middel varme og fordel grøntsags-æggemassen på panden som en cirka 1 centimeter tyk pandekage.
6
Steg din kålpandekage til den er fast og kan vendes. Det tager cirka 4-6 minutter. Den er lidt skrøbelig at vende, så brug eventuelt en bred spatel. Steg herefter cirka 4-6 minutter på den anden siden til pandekagen er gylden på begge sider.
7
Servér kålpandekagen toppet med den færdige sauce og lidt mayonnaise samt forårsløg og edamamebønner.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Forårsløg; gulerod; spidskål
Håndfuld 3:Edamamebønne, bælget fra frost; æg
Håndfuld 4:Pankorasp
Fedt:Mayonnaise; olie
Smagsgivere:Bouillon, terning; flydende honning; friskkværnet peber; ketchup; salt; sojasauce; worcestershire sauce
Frit:Kogende vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt