
Oksegryde med rødvin, gulerod, champignon og bacon med kartoffel-jordskokkemos
Der findes få ting bedre at sætte på menuen end simremad, når det er koldt og mørkt udenfor. Den langsomme og nænsomme tilberedning gør kødet mørt som smør, mens saucen får dybde og karakter af kød, krydderier og rødvin i en skøn forening. Denne her simreret er en skøn fransk inspireret oksegryde, som udover krydderier og rødvin, indeholder champignon, gulerod og bacon. Oksegryden bliver ledsaget af en cremet kartoffelmos med jordskokker.
Oksegryde
Kartoffel-jordskokkemos
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Champignon, rå; gulerod; jordskok; løg |
Håndfuld 3: | Bacon; okseklump |
Håndfuld 4: | Kartoffel; majsstivelse |
Fedt: | Olie; smør |
Smagsgivere: | Hvidløg; laurbærblad; oksekødsbouillon; salt og peber; tomatpuré; tørret timian |
Mælkeprodukter: | Mælk, maks. 3,5% |
Nydelseselementer: | Rødvin |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |