Onepot flødekartofler med løg, kylling, ærter og tomat
Vi elsker onepot-retter, fordi de både er nemme at tilberede og samtidig er geniale til at mindske madspild. Du kan nemlig fylde dem med de fleste rester fra køleskabet. Her får du opskriften på en skøn onepot-ret med flødekartofler, kylling og grøntsager. Når først ingredienserne er skåret i skiver og strimler, og sovsen er hældt over, passer retten sig selv i ovnen. Efter 50 minutter kan du tage fadet ud af ovnen og sætte det direkte på bordet – velduftende og lækkert.
Det skal du bruge
Onepot
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Grønne ærter, dybfrost; løg; tomat |
Håndfuld 3: | Kyllingebryst; revet ost, maks. 30+/17 % |
Håndfuld 4: | Hvedemel; kartoffel |
Fedt: | Fløde, 38 %; olie |
Smagsgivere: | Bouillon, terning; krydderurter efter eget ønske; salt og peber; stødt muskatnød |
Frit: | Vand |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 645 | 2580 |
Fedt: | 30 g | 120 g |
Kulhydrat: | 47 g | 188 g |
Kostfibre: | 9 g | 36 g |
Protein: | 43 g | 172 g |