Ovnbagt kartoffelsalat med kikærter og avokadodressing

Tid i alt: 45 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 9. februar 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Kartoffel og kikærter

100 g kartofler
120 g kikærter, tilberedte
1 tsk. olie
1 tsk. tørret oregano
½ tsk. timian
salt og peber

Avokadodressing

½ avokado
1 dl skyr naturel
salt og peber

Tomatsalat

1 tomat
½ rødløg
100 g agurk
½ avokado
2 spsk. persille, hakket
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 200 grader varmluft.
2
Skrub kartoflerne, og skær dem i både. Kom bagepapir i et ovnfast fad og læg kartoffelbådene i sammen med kikærter.
3
Dryp olie over, og krydr med oregano, timian, salt og peber.
4
Bag retten i cirka 25 minutter, til kartoflerne er møre og sprøde. Vend rundt en til to gange undervejs.
5
Mos avokadokødet og rør det samme med skyr til en dip. Smag til med salt og peber.
6
Skær tomat i tern og rødløg i tynde både. Skær derefter agurk i halve skiver og avokado i både. Vend tomat, løg, agurk og avokado sammen med hakket persille.
7
Server ovnretten med tomatsalat og dip på toppen.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Agurk; rødløg; tomat
Håndfuld 3:Kikært, tilberedt
Håndfuld 4:Kartoffel
Fedt:Avokado; olie
Smagsgivere:Persille, hakket; salt og peber; timian; tørret oregano
Mælkeprodukter:Skyr naturel
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt