Ovnbagt pasta med bacon og parmesan

Tid i alt: 35 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 8. marts 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

100 g spaghetti, rå
100 g cherrytomater
1 squash, rå
1 rødløg
2 fed hvidløg
100 g bacon i tern
1 ds. hakkede tomater
1 dl madlavningsfløde, maks. 15 %
salt og peber
40 g parmesan, 31+/ 18 % eller derover
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Tænd ovnen på 175 grader.
2
Kog pasta al dente efter anvisning på pakken.
3
Skyl tomat og squash og pil rødløg og hvidløg. Skær tomat i kvarte og squash i tern. Hak rødløg og hvidløg fint.
4
Steg bacon på en tør og varm pande til det er gyldent. Tilsæt nu alle grøntsagerne og steg dem kort i baconfedtet.
5
Tilsæt hakkede tomater og madlavningsfløde til panden og vend godt rundt. Smag til med salt og peber.
6
Kom pastaen i et ovnfast fad og vend den med grøntsags-baconsaucen. Riv parmesan henover og bag retten i ovnen i cirka 10-15 minutter til osten er smeltet og retten er gennemvarmet.
7
Servér pastaretten varm.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Cherrytomat; hakkede tomater; rødløg; squash, rå
Håndfuld 3:Bacon i tern
Håndfuld 4:Spaghetti, rå
Fedt:Madlavningsfløde, maks. 15 %; parmesan, 31+/ 18 % eller derover
Smagsgivere:Hvidløg; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt