Panerede selleribøffer toppet med hvidløgsmarineret kylling

Tid i alt: 35 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 11. oktober 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Hvidløgsmarineret kylling

1 kyllingebryst
2 fed hvidløg
1 tsk. olie
salt og peber

Selleribøffer

1 knoldselleri
2 æg
1 ½ dl rasp
salt og peber
30 g smør

Pynt

1 dl krydderurter efter eget ønske
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 200 grader varmluft.
2
Skær kyllingekødet i tynde skiver på langs. Pres hvidløg ned i en skål og kom olie, salt og peber ved. Vend kyllingekødet i marinaden og lad det stå.
3
Rens og skræl selleri. Skær 4 - 5 skiver selleri med en tykkelse på cirka 1,5 centimeter.
4
Pisk æg og bland rasp, salt og peber.
5
Vend selleriskiverne i æg og derefter i rasp, så i æg igen og til sidst i rasp. Steg de panerede selleriskiver i smør i cirka 3-4 minutter på hver side til skiverne har taget farve. Læg dem på bagepapir på en bageplade og bag dem færdige i ovnen i cirka 15 minutter.
6
Steg kyllingekødet i 6-7 minutter - brug gerne samme pande, som du har stegt selleri i.
7
Hak krydderurterne groft.
8
Servér de panerede selleribøffer med stegt kylling på toppen og et drys af krydderurter.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Knoldselleri
Håndfuld 3:Kyllingebryst; æg
Håndfuld 4:Rasp
Fedt:Olie; smør
Smagsgivere:Hvidløg; krydderurter efter eget ønske; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt