Paneret fiskefilet med ris og karrykål

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Antal:
Udgivet d. 29. december 2021 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Karrykål

½ porre
200 g hvidkål
½ gulerod
1 tsk. olie
1 spsk. karrypulver
1 ½ dl vand
salt og peber

Ris

40 g ris, rå

Fiskefilet

170 g fiskefilet, fersk
salt
2 spsk. rasp
10 g smør
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skær porre i skiver, snit hvidkål og riv gulerod groft.
2
Varm en gryde op med olie, og svits karryen et kort øjeblik.
3
Tilsæt porre, hvidkål og gulerod, og vend rundt.
4
Tilsæt bouillonterning og vand. Kog karryretten i cirka 20 minutter, til grøntsagerne er møre. Smag til med salt og peber.
5
Kog risene i letsaltet vand.
6
Giv fiskefileterne et lille drys salt, og tryk dem godt ned i rasp på begge sider. Steg dem sprøde i smør på en varm pande.
7
Anret fiskefilet med ris og karrykål.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Gulerod; hvidkål; porre
Håndfuld 3:Fiskefilet, fersk
Håndfuld 4:Rasp; ris, rå
Fedt:Olie; smør
Smagsgivere:Karrypulver; salt; salt og peber
Frit:Vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt