Quinoasalat med edamamabønner, fersken og peberfrugt

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 26. januar 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

80 g quinoa, rå
300 g edamamebønner
1 fersken
1 peberfrugt
15 g mandler
15 g rosiner
10 g kokosflager, tørrede
2 spsk. basilikum, grøn
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog quinoa efter anvisning på pakken. Afkøl.
2
Optø edamamebønner. Skær fersken i tern og peberfrugt i skiver. Hak mandlerne groft.
3
Anret quinoa med edamamebønner, fersken, peberfrugt, mandler, rosiner og kokosflager. Pynt med basilikum.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Fersken; peberfrugt; rosin
Håndfuld 3:Edamamebønner
Håndfuld 4:Quinoa, rå
Fedt:Kokosflager, tørrede; mandler
Smagsgivere:Basilikum, grøn
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt