Saftig juleand med delikat stuffing
Der er mange stærke følelser knyttet til den mad, vi sætter på bordet juleaften. Hver familie har sine traditioner, men de fleste er enige om, at en sprød og saftig andesteg er et must – tilbehøret kan så variere efter smag, behag og familietraditioner. Her får du Suzys bud på en saftig juleand med en delikat stuffing, der med garanti vil vække begejstring. Opskriften er inspireret af både engelske og danske madlavningstraditioner.
Det skal du bruge
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Løg |
Håndfuld 3: | Juleand, rå med ben og skind ; æg |
Håndfuld 4: | Franskbrød; hvedemel |
Smagsgivere: | Herbes de Provence; peber; salt |
Mælkeprodukter: | Mælk, maks. 3,5% |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 745 | 4470 |
Fedt: | 28 g | 168 g |
Kulhydrat: | 27 g | 162 g |
Kostfibre: | 2 g | 12 g |
Protein: | 96 g | 576 g |