Spinatæggekage med bacon og tomatsalat

Tid i alt: 0 min.
Arbejdstid: 0 min.
Antal:
Udgivet d. 18. februar 2020 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Spinatæggekage

3 skiver bacon i skiver
1 tsk. smør
50 g spinat, frossen
3 æg
¼ dl letmælk
1 spsk. hvedemel
½ tsk. salt

Andet

1 tomat
¼ løg
10 g olie
1 tsk. æblecidereddike
2 tsk. purløg
1 skive rugbrød
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Steg bacon sprødt på begge sider. Læg det på køkkenrulle.
2
Tilsæt lidt ekstra smør i panden og optø spinaten i den.
3
Rør æggene sammen med mælk, mel og salt. Hæld æggemassen over spinaten.
4
Løft lidt op i den undervejs, så æggekagen kan sætte sig.
5
Læg baconskiverne på, når æggekagen er ved at være færdig.
6
Skær tomat og løg i tern eller skiver og vend dem sammen med olie og eddike.
7
Klip purløgene og drys dem over æggekage og salat.
8
Servér æggekagen med salat og brød.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Løg; spinat, frossen; tomat
Håndfuld 3:Bacon i skiver; æg
Håndfuld 4:Hvedemel; rugbrød
Fedt:Olie; smør
Smagsgivere:Purløg; salt; æblecidereddike
Mælkeprodukter:Letmælk
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt