Spinatret med bønner, svampe og brødcroutoner

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 18. maj 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

2 skiver fuldkornsbrød
1 løg
250 g champignon, rå
10 g smør
350 g spinatblade, rå
260 g sorte bønner, tilberedte
1 dl fløde, 38 %
salt og peber
1 nip revet muskatnød
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 220 grader varmluft.
2
Skær brød i tern på 1 x 1 centimeter.. Hak løg fint og skær champignon i kvarte.
3
Kom brødsternene på en bageplade med bagepapir. Bag dem i 10 minutter, til de har taget farve og er blevet sprøde.
4
Steg løg og svampe i smør i 8-10 minutter.
5
Kom spinat, bønner og fløde ved, og lad det koge i et par minutter. Smag til med salt, peber og muskatnød.
6
Servér retten med de sprøde brødcroutoner ovenpå.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Champignon, rå; løg; spinatblade, rå
Håndfuld 3:Sorte bønner, tilberedt
Håndfuld 4:Fuldkornsbrød
Fedt:Fløde, 38 %; smør
Smagsgivere:Revet muskatnød; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt