Stegt kyllingebryst med jordskokkepuré og rødløg på toppen

Tid i alt: 40 min.
Arbejdstid: 40 min.
Antal:
Udgivet d. 8. februar 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Steg kyllingbryst

1 tsk. olie
1 kyllingebryst
1 rødløg
salt og peber

Jordskokkepuré

250 g jordskokker
1 ¼ dl madlavningsfløde 8 %
1 fed hvidløg
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Opvarm olie på en pande og steg først kyllingebryst i 12-14 minutter til det er gennemstegt og mørt. Krydr med salt og peber. Lad kødet hvile.
2
Skær rødløg i tynde skiver og steg dem bløde på samme pande og samme fedtstof, som du har stegt kylling.
3
Rens jordskokkerne for snavs og skær sorte pletter væk. Skær jordskokkerne i tern. Kog dem under låg cirka 15-20 minutter i letsaltet vand til de er helt møre.
4
Hæld kogevandet fra jordskokkerne over i en beholder for sig. Mos så jordskokkerne i gryden og tilsæt fløde. Pres hvidløg i. Varm puréen igennem og juster eventuelt konsistensen med lidt af kogevandet. Smag til med salt og peber.
5
Servér kyllingebrystet på en bund af jordskokkepuré og top med de bløde rødløg.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Jordskok; rødløg
Håndfuld 3:Kyllingebryst
Fedt:Olie
Smagsgivere:Hvidløg; salt og peber
Mælkedressing:Madlavningsfløde 8 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt