Tarteletter med kylling og grønærter

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Antal:
Udgivet d. 29. december 2021 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Kylling

3 dl vand
1 kyllingebryst

Grønærter

200 g ærter og gulerødder, frost
1 dl vand
10 g smør
½ spsk. hvedemel
salt og peber
¼ dl fløde, 38 %

Andet

3 tarteletskaller
persille
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 200 grader varmluft.
2
Kom vand og bouillingterning i kog. Kom kyllingebryst ved og kog det under låg i cirka 10 minutter til det er mørt. Pil kødet fra hinanden med en gaffel eller skær det i tern.
3
Kog ærter og gulerødder med vand og bouillonterning i et par minutter.
4
Lav en smørbolle ved at røre smør og mel sammen, plump den ned til grøntsagerne, og lad det simre stille under låg i cirka 5 minutter.
5
Rør rundt i grønærterne, til de er jævnet, og smag til med salt og peber.
6
Tilsæt fløde og kyllingekød, og varm retten igennem.
7
Varm tarteletskallerne nogle minutter i ovnen. Hold øje med dem, så de ikke bliver brændte.
8
Anret tarteletterne med kylling og grønærter, og pynt med persille.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Ærter og gulerødder, frost
Håndfuld 3:Kyllingebryst
Håndfuld 4:Hvedemel; tarteletskal
Fedt:Fløde, 38 %; smør
Smagsgivere:Persille; salt og peber
Frit:Vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt