Tortillapizza med lufttørret skinke, artiskok, semi-soltørrede tomater og rucola
Pizzaften har aldrig været nemmere! Her er den klassiske pizzabund skiftet ud med en sprød fuldkornstortilla, som er toppet med tomatsauce, frisk mozzarella, lufttørret skinke, artiskok og semi-soltørrede tomater samt en håndfuld rucola efter en tur i ovnen. Du kan dog fint udskifte de nævnte ingredienser med lige netop det, du har ved hånden. Nyd tortillapizzaen, som den er, eller med en grøn salat ved siden af.
Det skal du bruge
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Artiskok, grillet; pizzasauce; rucolasalat; semi-soltørret tomat |
Håndfuld 3: | Lufttørret skinke |
Håndfuld 4: | Fuldkornstortillawrap |
Fedt: | Frisk mozzarella, 31+/ 18 % eller derover |
Smagsgivere: | Salt og peber; tørret oregano |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 605 | 605 |
Fedt: | 29 g | 29 g |
Kulhydrat: | 41 g | 41 g |
Kostfibre: | 10 g | 10 g |
Protein: | 40 g | 40 g |