Vegetarisk jambalaya med ris
Jambalaya er en skøn risret, der oprindeligt stammer fra New Orleans. Retten kan tilberedes på mange forskellige måder, men fælles for alle varianterne er, at de indeholder ris og grøntsager. Dertil kan man vælge at tilføje skaldyr, fisk eller kød, hvis man har lyst til det, eller man kan vælge at holde sig til den vegetariske version som her, hvor peberfrugt, løg, hvidløg, bladselleri, tomater og krydderier får følge af proteinrige bønner.
Det skal du bruge
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Bladselleri; hakkede tomater; løg; peberfrugt |
Håndfuld 3: | Kidneybønne, tilberedt |
Håndfuld 4: | Ris, rå |
Fedt: | Olie |
Smagsgivere: | Chiliflager; grøntsagsbouillon, terning; hvidløg; krydderurter efter eget ønske; laurbærblad; paprika; salt og peber; timian; tørret oregano |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 525 | 1050 |
Fedt: | 8 g | 16 g |
Kulhydrat: | 83 g | 166 g |
Kostfibre: | 17 g | 34 g |
Protein: | 21 g | 42 g |