
Wok med edamamebønner, spidskål og sugersnaps med rød karry og ris
Sæt nem og lækker vegetarmad fra de varme lande på menuen, men denne her mundvandsfremdrivende wokret med edamamebønner, spidskål og sugersnaps i rød karrypasta. Der er fuld smæk på smagen takket være den røde karrypasta, som klæder rettens grønne elementer på bedste vis. Denne vegetariske wok bliver serveret med kogte ris, men du kan også nyde den med nudler, hvis du foretrækker det.
Ris
Wok
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Forårsløg; gulerod; spidskål; sugar snaps |
Håndfuld 3: | Edamamebønner |
Håndfuld 4: | Ris |
Fedt: | Olie |
Smagsgivere: | Hvidløg; rød karrypasta; sojasauce; sukker |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |