Wok med edamamebønner, spidskål og sugersnaps med rød karry og ris

Sæt nem og lækker vegetarmad fra de varme lande på menuen, men denne her mundvandsfremdrivende wokret med edamamebønner, spidskål og sugersnaps i rød karrypasta. Der er fuld smæk på smagen takket være den røde karrypasta, som klæder rettens grønne elementer på bedste vis. Denne vegetariske wok bliver serveret med kogte ris, men du kan også nyde den med nudler, hvis du foretrækker det.

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 18. september 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Ris

40 g ris

Wok

1 fed hvidløg
2 forårsløg
100 g spidskål
1 gulerod
1 spsk. olie
75 g sugar snaps
1 tsk. rød karrypasta
150 g edamamebønner
1 nip sukker
2 tsk. sojasauce
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog risene efter anvisning på pakken.
2
Pil og hak hvidløg. Snit forårsløg og spidskål groft. Skræl og skær gulerod i tynde stave.
3
Steg hvidløg i olie i en wok, til det så småt bliver gyldent. Tilsæt forårsløg, spidskål, gulerod og sugarsnaps, og steg videre i 1-2 minutter ved høj varme. Tilsæt rød karrypasta og edamamebønner, og steg videre i 2 minutter. Smag til med sukker og soja.
4
Anret på en tallerken, og servér med ris.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Forårsløg; gulerod; spidskål; sugar snaps
Håndfuld 3:Edamamebønner
Håndfuld 4:Ris
Fedt:Olie
Smagsgivere:Hvidløg; rød karrypasta; sojasauce; sukker
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt