Wokret med svinemørbrad og grønt i karry-flødesauce med ris

Få smagsmæssig valuta for alle pengene med denne her mundvandsfremdrivende wokret med møre stykker svinemørbrad, porre og sukkerærter i en flødesauce krydret med karry. Retten serveres her med ris, men du kan også nyde den med pasta eller nudler, hvis du foretrækker det. Ligeledes kan rettens grønne elementer nemt skiftes ud med det, du har ved hånden. Både ærter, peberfrugt, spidskål, gulerod og grønne bønner egner sig glimrende.

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 6. oktober 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Ris

70 g ris

Wokret

1 løg
1 porre
130 g sukkerærter
250 g svinemørbrad
1 spsk. olie
2 tsk. karrypulver
2 dl hønsekødsbouillon
½ dl fløde, 38 %
2 tsk. majsstivelse
1 nip sukker
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog risene efter anvisning på pakken.
2
Pil løg, og skær det i tynde både. Fjern porretop og -bund, skyl den ren for jord, og skær den i tynde skiver. Skær eventuelt endespidser af sukkerærter.
3
Afpuds svinemørbrad, og skær den i strimler.
4
Brun svinemørbrad i olie i en wok, og sæt til side.
5
Steg løg og porre i samme wok, til løgene er klare. Kom karrypulver ved, og steg videre kortvarigt. Tilsæt bouillon, fløde og svinemørbrad, bring pandens indhold i kog, og læg låg på. Lad den simre i 4-5 minutter, tilsæt sukkerærter, og lad den simre videre i 2 minutter. Jævn med majsstivelse rørt ud i vand, og smag til med sukker, salt og peber.
6
Anret ris på en tallerken sammen med wokretten, og servér.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Løg; porre; sukkerært
Håndfuld 3:Svinemørbrad
Håndfuld 4:Majsstivelse; ris
Fedt:Fløde, 38 %; olie
Smagsgivere:Hønsekødsbouillon; karrypulver; salt og peber; sukker
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt