Wokret med svinemørbrad og grønt i karry-flødesauce med ris
Få smagsmæssig valuta for alle pengene med denne her mundvandsfremdrivende wokret med møre stykker svinemørbrad, porre og sukkerærter i en flødesauce krydret med karry. Retten serveres her med ris, men du kan også nyde den med pasta eller nudler, hvis du foretrækker det. Ligeledes kan rettens grønne elementer nemt skiftes ud med det, du har ved hånden. Både ærter, peberfrugt, spidskål, gulerod og grønne bønner egner sig glimrende.
Ris
Wokret
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Løg; porre; sukkerært |
Håndfuld 3: | Svinemørbrad |
Håndfuld 4: | Majsstivelse; ris |
Fedt: | Fløde, 38 %; olie |
Smagsgivere: | Hønsekødsbouillon; karrypulver; salt og peber; sukker |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |