Æggesalat med bacon og grøntsagsstave

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 19. december 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Æggesalat

2 æg
2 skiver bacon
20 g mayonnaise
2 spsk. fraiche, maks. 9 %
1 tsk. eddike
½ tsk. salt
1 knsp. gurkemeje

Tilbehør

25 g salat
1 gulerod
¼ agurk
1 skive rugbrød
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog æggene i 8-9 minutter. Afkøl, pil og skær i tern.
2
Steg bacon sprødt på en tør pande. Læg på fedtsugende papir.
3
Rør mayonnaise, fraiche, eddike og salt sammen, og vend æggetern i. Kom eventuelt lidt gurkemeje i for farvens skyld.
4
Pluk salaten, og skær gulerod og agurk i stave.
5
Anret rugbrødet med salat og æggesalat. Knus bacon og drys på toppen. Spis grøntsagsstave til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Agurk; gulerod; salat
Håndfuld 3:Bacon; æg
Håndfuld 4:Rugbrød
Fedt:Mayonnaise
Smagsgivere:Eddike; gurkemeje; salt
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt