Æggewrap med hytteost, spidskål, squash og tomat

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 5. januar 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Æggewrap

2 æg
20 g piskefløde, 38 %
salt og peber
10 g olie
1 fuldkornstortillawrap

Fyld

50 g spidskål
50 g squash, rå
1 tomat
¼ rødløg
50 g hytteost 1,5 %
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Rør æg og fløde sammen, krydr med salt og peber. Varm en pande op med olie, og hæld æggemassen på.
2
Læg tortillawrappen ovenpå æggemassen før den har sat sig helt, og vend hele pandekagen efter et par minutter, så den også bliver stegt på tortilla-siden.
3
Snit spidskål fint, skær squash i strimler og tomat i skiver. Skær rødløg i tern.
4
Tag æggewrappen af panden, og fyld den med spidskål, squash, tomat, rødløg og hytteost.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Rødløg; spidskål; squash, rå; tomat
Håndfuld 3:Hytteost 1,5 %; æg
Håndfuld 4:Fuldkornstortillawrap
Fedt:Olie; piskefløde, 38 %
Smagsgivere:Salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt