Japansk kartoffelsalat med æg og skinke
Vi kan godt tænke at en kold kartoffelsalat er typisk dansk, men japanere er også meget glade for deres version af en kold kartoffelsalat. I Japan laver man den selvfølgelig på den berømte Kewpie mayonnaise, der blandt andet indeholder risvineddike. Den kan købes i specialbutikker og vil du gøre din kartoffelsalat ekstra lækker, så skal du unde dig selv at prøve den. I den japanske version af kartoffelsalat finder du en række farverige ingredienser, herunder gulerødder, hårdkogte æg, agurk og skinke. Den er derfor en ret i sig selv og ikke blot tilbehør.
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Agurk; drueagurk, syltet; gulerod |
Håndfuld 3: | Kogt skinke, pålæg; æg |
Håndfuld 4: | Kartoffel |
Fedt: | Mayonnaise |
Smagsgivere: | Dijonsennep; peber; purløg; salt |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |