Kyllingesalat med bacon og avokado

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 26. november 2021 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Hvidkålssalat

300 g hvidkål
20 g olivenolie
1 spsk. æbleeddike
1 spsk. sennep
salt og peber

Andet

4 skiver bacon
50 g soltørrede tomater
½ avokado
240 g tilberedt kyllingebryst
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Snit hvidkålen helt fint, gerne på et mandolinjern.
2
Pisk olivenolie, eddike, sennep, salt og peber sammen til en dressing og vend den i hvidkålen.
3
Steg bacon på en tør pande og læg skiverne på fedtsugende papir.
4
Skær soltørret tomat i strimler og avokado i både. Vend begge dele i kålsalaten.
5
Skær kyllingekødet i tynde skiver og læg det på salaten sammen med smuldret bacon.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Hvidkål; soltørret tomat
Håndfuld 3:Bacon; tilberedt kyllingebryst
Fedt:Avokado; olivenolie
Smagsgivere:Salt og peber; sennep; æbleeddike
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt