Kyllingesalat med spidskål og æble dertil tomat og bolle

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Antal:
Udgivet d. 6. juli 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Kyllingesalat

2 kyllingebryst
10 g smør
salt og peber
200 g spidskål
½ peberfrugt
1 æble

Dressing

40 g mayonnaise
60 g fraiche, maks. 9 %
salt og peber

Tilbehør

1 fuldkornsbolle
2 tomater
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Steg kyllingebryst mørt i smør i cirka 6-7 minutter på hver side. Krydr med salt og peber. Skær kyllingekødet i tern.
2
Snit spidskål fint og skær peberfrugt og æble i tern.
3
Rør mayonnaise, fraiche, salt og peber sammen til en dressing.
4
Vend kyllingetern, spidskål, peberfrugt og æble i dressingen til en kyllingesalat.
5
Rist bolle.
6
Servér kyllingesalaten med bolle og tomat til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Peberfrugt; spidskål; tomat; æble
Håndfuld 3:Kyllingebryst
Håndfuld 4:Fuldkornsbolle
Fedt:Mayonnaise; smør
Smagsgivere:Salt og peber
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt