Pastasalat med tun, asparges, avokado og purløgsdressing

Tid i alt: 10 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 13. april 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Pasta

40 g pasta, tørret
salt

Fyld

½ løg
¼ squash, rå
5 asparges, grønne
½ avokado
140 g tun i vand, konserves
50 g grønne ærter

Dressing

1 spsk. purløg
10 g mayonnaise
30 g fraiche, maks. 9 %
1 spsk. citronsaft
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog pasta i letsaltet vand.
2
Hak løg og purløg. Skær squash i tern.
3
Knæk den trægede del af aspargesene og skær dem i små stykker, Fjern sten og skal og skær avokado i små stykker.
4
Lav en dressing af purløg, mayonnaise, fraiche, citronsaft, salt og peber.
5
Dræn tunen i en si. Vend tun sammen med pasta, løg, squash, asparges, avokado, ærter og dressing.
6
Sevér i en skål.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Asparges, grøn; grønne ærter; løg; squash, rå
Håndfuld 3:Tun i vand, konserves
Håndfuld 4:Pasta, tørret
Fedt:Avokado; mayonnaise
Smagsgivere:Citronsaft; purløg; salt; salt og peber
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt