Peanutbuttertoast med marmelade og blødkogt æg

Tid i alt: 10 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 28. marts 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

1 æg
1 skive toastbrød, gerne fuldkorn
30 g peanutbutter
1 tsk. marmelade
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog æg i 5-6 minutter, til det er blødkogt.
2
Rist brødet.
3
Smør toastbrødet med peanutbutter, og fordel marmeladen ovenpå.
4
Servér peanutbuttertoast med det blødkogte æg til. Krydr eventuelt æg med salt og peber.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 3:Æg
Håndfuld 4:Toastbrød, gerne fuldkorn
Fedt:Peanutbutter
Smagsgivere:Marmelade
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt