Røræg med spinat, champignon og toast

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 28. marts 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Grønt

50 g babyspinat
salt og peber
100 g champignon, rå
1 tsk. smør

Røræg

2 æg
2 spsk. mælk, maks. 3,5%
salt og peber

Andet

1 skive toastbrød, gerne fuldkorn
1 tsk. smør
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skyl spinat, og steg den på en tør pande med det vand, der hænger ved, til den falder sammen. Krydr med salt og peber, og sæt til side.
2
Skær champignon i skiver, og steg dem i smør på panden, til de afgiver væde og tager farve. Krydr med salt og peber, og sæt til side.
3
Pisk æg og mælk sammen i en skål, og krydr med salt og peber. Hæld æggemassen på panden, og rør i den hyppigt under tilberedning ved svag til jævn varme, til æggemassen har sat sig.
4
Rist toastbrød, og smør det. Servér med røræg, champignon og spinat.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Babyspinat; champignon, rå
Håndfuld 3:Æg
Håndfuld 4:Toastbrød, gerne fuldkorn
Fedt:Smør
Smagsgivere:Salt og peber
Mælkeprodukter:Mælk, maks. 3,5%
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt