Rugbrød med hytteost og æg dertil cashewnødder og æble

Rugbrød med pålæg er en klassiker i madpakken eller på frokostbordet. Det kan godt blive lidt kedeligt i længden – men heldigvis kan du meget let give de flade rugbrødsmadder et kærligt og velsmagende pift. For at sikre mæthed skal du have fokus på det, du lægger på dit rugbrød. Her har vi valgt godt med protein i form af hytteost og æg, som vi giver lidt knas med solsikkekerner, cashewnødder og frisk æble. Glæd dig til at blive mæt på en let og lækker måde.

Tid i alt: 5 min.
Arbejdstid: 5 min.
Antal:
Udgivet d. 1. januar 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Rugbrødsmad

1 skive rugbrød
130 g hytteost
1 spsk. solsikkekerner
10 g mayonnaise
1 hårdkogt æg
salt og peber

Andet

15 g cashewnødder
1 æble
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Del rugbrød i halve.
2
Kom hytteost på det ene halve stykke rugbrød og drys med solsikkekerner.
3
Smør det andet halve stykke rugbrød med mayonnaise. Del æg i skiver og læg dem på.
4
Krydr med salt og peber.
5
Servér rugbrødsmaderne med cashewnødder og æble til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Æble
Håndfuld 3:Hytteost; hårdkogt æg
Håndfuld 4:Rugbrød
Fedt:Cashewnød; mayonnaise; solsikkekerner
Smagsgivere:Salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt