Rugbrød med hytteost og æg dertil cashewnødder og æble
Rugbrød med pålæg er en klassiker i madpakken eller på frokostbordet. Det kan godt blive lidt kedeligt i længden – men heldigvis kan du meget let give de flade rugbrødsmadder et kærligt og velsmagende pift. For at sikre mæthed skal du have fokus på det, du lægger på dit rugbrød. Her har vi valgt godt med protein i form af hytteost og æg, som vi giver lidt knas med solsikkekerner, cashewnødder og frisk æble. Glæd dig til at blive mæt på en let og lækker måde.
Rugbrødsmad
Andet
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Æble |
Håndfuld 3: | Hytteost; hårdkogt æg |
Håndfuld 4: | Rugbrød |
Fedt: | Cashewnød; mayonnaise; solsikkekerner |
Smagsgivere: | Salt og peber |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |