Rugbrød med torskerogn og remoulade dertil tomat og agurk

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 19. januar 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Rugbrød med torskerogn og remoulade.

1 tomat
80 g agurk
200 g torskerogn, konserves
10 g smør
½ citron
1 skive rugbrød
20 g remoulade
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skær tomat i både, agurk i stænger og torskerogn i tykke skiver.
2
Rist torskerognsskiver på begge sider i smør på en varm pande. Dryp citronsaft på.
3
Del brødet i halve, og anret det med torskerogn og remoulade. Krydr med salt og peber.
4
Servér tomat og agurk til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Agurk; tomat
Håndfuld 3:Torskerogn, konserves
Håndfuld 4:Rugbrød
Fedt:Remoulade; smør
Smagsgivere:Citron; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt