Rugbrød med tunsalat og lynmarineret hvidkål
Nyd en sund og mættende frokostret med fuldkornsbrød, fintsnittet hvidkål og en spændende tunsalat, hvor findelt tun er rørt med æble, peberfrugt, rødløg og en lækker mayonnaise-dressing. Hvis du vil gøre det ekstra nemt for dig selv, så lav en større portion, så du har let frokost til flere dage. Frokostretten egner sig godt til at komme med på farten i en tætlukkende beholder – så du vælger selv, om du vil nyde den hjemme eller ude.
Tunsalat
Lynmarineret hvidkål
Andet
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Hvidkål; peberfrugt, rød; rødløg; æble |
Håndfuld 3: | Hårdkogt æg; tun i vand, konserves |
Håndfuld 4: | Rugbrød |
Fedt: | Mayonnaise |
Smagsgivere: | Citron; salt; sennep; sukker |
Mælkedressing: | Fraiche, maks. 9 % |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |