Rugbrødsmad med pesto og ørredfilet dertil salat

Tid i alt: 10 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 9. februar 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

15 g oliebaseret pesto
20 g mayonnaise
1 skive rugbrød
130 g varmrøget ørredfilet
50 g blandet salat
1 rødløg
1 tomat
75 g slikærter
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Rør pesto og mayonnaise sammen til en dressing.
2
Smør lidt af dressingen på rugbrødet, læg ørredfilet på.
3
Pluk salat og hak løg i små tern. Skær tomat i både og slikærter i skiver. Anret salat, tomat, slikærter og løg som en salat med resten af dressingen.
4
Servér rugbrød med ørredfilet, og salat som tilbehør.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Blandet salat; rødløg; slikært; tomat
Håndfuld 3:Varmrøget ørredfilet
Håndfuld 4:Rugbrød
Fedt:Mayonnaise; oliebaseret pesto
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt