Rugbrødsmadder med avokado og mozzarella toppet med hasselnødder

Tid i alt: 5 min.
Arbejdstid: 5 min.
Antal:
Udgivet d. 12. oktober 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

½ hjertesalat
1 skive rugbrød
1 tsk. smør
½ avokado
120 g frisk mozzarella, maks. 30+/17 %
1 tomat
10 g hasselnødder

Andet

¼ agurk
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Del hjertesalat i blade.
2
Del rugbrød i halve. Smør den ene halvdel med smør.
3
Fjern sten og skal og skær avokado i tynde skiver. Mos halvdelen af avokadoskiverne på rugbrødet uden smør, kom hjertesalatblade på læg resten af avokadoskiverne på toppen.
4
Skær mozzarella og tomat i skiver. Hak hasselnødderne. Læg hjertesalatblade på rugbrødet med smør og kom så mozzarella- og tomatskiver på. Drys hasselnødderne på toppen.
5
Skær agurk i skiver.
6
Servér rugbrødsmadderne med et drys af salt og peber. Spis agurkeskiverne til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Agurk; hjertesalat; tomat
Håndfuld 3:Frisk mozzarella, maks. 30+/17 %
Håndfuld 4:Rugbrød
Fedt:Avokado; hasselnød; smør
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt