Spinatvafler med salat og røget laks

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Antal:
Udgivet d. 29. juni 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Vafler

75 g hakket spinat, dybfrost
1 æg
1 dl mælk, maks. 3,5%
1 ½ dl hvedemel
2 tsk. olie
1 tsk. bagepulver
½ tsk. salt

Laks og grønt

1 lille løg
5 cherrytomater
½ citron
2 spsk. flødeost naturel, 18 % eller derover
200 g røget laks
2 håndfulde blandet salat
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Tø spinat op og knug det fri for vand. Bland spinat med æg, mælk, hvedemel, 1 teskefuld olie, bagepulver og salt og blend det til en ensartet vaffeldej.
2
Pensl vaffeljernet med olie. Varm det op og bag 2 vafler.
3
Skær løg i tynde skiver, cherrytomater i halve og citron i både.
4
Smør vaffel med flødeost, og anret med salat, røget laks, løg og tomat. Servér citronbåde til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Blandet salat; cherrytomat; hakket spinat, dybfrost; løg
Håndfuld 3:Røget laks; æg
Håndfuld 4:Hvedemel
Fedt:Flødeost naturel, 18 % eller derover; olie
Smagsgivere:Citron; salt
Mælkeprodukter:Mælk, maks. 3,5%
Frit:Bagepulver
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt