Tomatmad med tunsalat og avokado

Tid i alt: 10 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 26. marts 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Tunsalat

2 spsk. purløg
150 g tun i vand, konserves
½ dl græsk yoghurt, op til 3,5 % fedt
20 g mayonnaise
½ lime
¼ tsk. paprika
1 knsp. karrypulver
salt og peber

Andet

½ avokado
2 tomater
2 skiver toastbrød, gerne fuldkorn
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Hak purløg og dræn tun fri for vand.
2
Bland purløg, tun, græsk yoghurt, mayonnaise, limesaft, paprika, karry, salt og peber til en ensartet tunsalat.
3
Fjern skal og sten fra avokado og skær avokadokødet i tynde skiver og dryp lidt limesaft på. Skær også tomat i skiver.
4
Toast eventuelt toastbrødet.
5
Kom tomatskiverne på brødet og fordel tunsalaten ovenpå. Kom avokado på toppen.
6
Servér med et drys af purløg.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Tomat
Håndfuld 3:Græsk yoghurt, op til 3,5 % fedt; tun i vand, konserves
Håndfuld 4:Toastbrød, gerne fuldkorn
Fedt:Avokado; mayonnaise
Smagsgivere:Karrypulver; lime; paprika; purløg; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt