Torskerognssalat med grøntsagsstænger og æg til

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 17. februar 2020 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Æg

2 æg

Torskerognssalat

1 ds. torskerogn
20 g mayonnaise
30 g fraiche, maks. 9 %
2 spsk. citronsaft
2 spsk. kapers
1 tsk. tørret dild
1 knsp. peber

Andet

200 g slikærter
100 g gulerødder
100 g peberfrugt, rød
2 skiver rugbrød
20 g smør
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog æg i cirka 9 minutter og afkøl.
2
Rør torskerogn sammen med mayonnaise, fraiche, citronsaft, kapers, dild og peber.
3
Skyl slikærter, gulerod og peberfrugt, og skær gulerod og peberfrugt i stænger.
4
Smør rugbrødet med smør og anret med torskerognssalat.
5
Servér æg og grøntsagsstænger som tilbehør.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Gulerod; peberfrugt, rød; slikært
Håndfuld 3:Torskerogn; æg
Håndfuld 4:Rugbrød
Fedt:Mayonnaise; smør
Smagsgivere:Citronsaft; kapers; peber; tørret dild
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt