Tunsalat med majs og kapers på knækbrød

Denne opskrift er designet til brug i nødsituationer, såsom ekstreme vejrhændelser, cyberangreb eller krig. Den er baseret på langtidsholdbare fødevarer og fokuserer på at spare vand, køkkenudstyr og varmekilder.

Tid i alt: 10 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 25. juni 2024 af SenseMyDiet

Det skal du bruge

140 g majs
60 g kapers
210 g tun i vand, konserves
60 g mayonnaise
1 nip karrypulver
salt og peber
4 skiver knækbrød
Madlavningstilstand (Undgå din skærm går ud)
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem

Sådan gør du

1
Dræn majs, kapers og tun og kom det i en skål og rør det sammen med mayonnaise, karry, salt og peber.
2
Kom tunsalaten ovenpå knækbrød.

Tips og gode råd

Tip #1
Erstat knækbrød med rugbrød.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 3:Tun i vand, konserves
Håndfuld 4:Knækbrød; majs
Fedt:Mayonnaise
Smagsgivere:Kapers; karrypulver; salt og peber

Næringsindhold

1 Portion Total
Kcal:495990
Fedt:27 g54 g
Kulhydrat:30 g60 g
Kostfibre:5 g10 g
Protein:32 g64 g

Energifordeling i %

Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt