START I DAG!

Kom godt gennem sommeren med forløbet "Tab dig med 3-modellen på 50 dage"

Læs mere

Pastasalat med edamamebønner og citrondressing

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 13. april 2025 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Salat

120 g pasta, tørret
400 g edamamebønner
300 g spidskål
3 forårsløg
1 dl bredbladet persille

Dressing

½ citron
2 dl yoghurt, maks. 3,5 %
1 spsk. sukker
1 tsk. sennep
salt og peber

Topping

30 g hasselnødder
120 g oliven
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog pasta efter anvisning på pakken og køl dem af med det samme.
2
Kom edamamebønner i en skål og hæld kogende vand over dem. Dræn dem fri for væske i en si.
3
Snit spidskål helt fint og skær forårsløg i tynde skiver. Hak persillen.
4
Pres citronsaft i en skål med yoghurt, sukker og sennep. Smag til med salt og peber.
5
Hak hasselnødder groft.
6
Vend pasta med edamamebønner, spidskål, forårsløg, persille og dressing. Fordel eventuelt salate i portioner i opbevaringsbeholdere.
7
Top hver portion med oliven og hasselnødder. Sæt på køl eller spis med det samme.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Forårsløg; spidskål
Håndfuld 3:Edamamebønner
Håndfuld 4:Pasta, tørret
Fedt:Hasselnød; oliven
Smagsgivere:Bredbladet persille; citron; salt og peber; sennep; sukker
Mælkeprodukter:Yoghurt, maks. 3,5 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt