Små frikadeller med kartoffelsalat
Frikadeller med kartoffelsalat er en klassiker fra mormors køkken, som kan spises året rundt. Her er frikadellerne lavet som små, mundrette hapsere, der bliver suppleret med en skøn, frisk kartoffelsalat med en let skyrdressing i stedet for den klassiske variant med cremefraiche. Kartoflerne har fået sundt følge af smuk rødkål i fine strimler, tomater i tern og finthakket rødløg – det giver alt i alt en smuk opgradering til den traditionelle danske ret.
Det skal du bruge
Kartoffelsalat
Frikadeller
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Rødløg; spidskål; tomat |
Håndfuld 3: | Hakket grisekød, 4-7 % |
Håndfuld 4: | Kartoffel |
Fedt: | Olie |
Smagsgivere: | Hvidløg; persille; salt og peber |
Mælkeprodukter: | Skyr naturel |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 465 | 465 |
Fedt: | 19 g | 19 g |
Kulhydrat: | 27 g | 27 g |
Kostfibre: | 5 g | 5 g |
Protein: | 41 g | 41 g |