Morgensandwich med kødpølse og æg

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 15. juni 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

1 æg
30 g spidskål
1 tomat
2 skiver toastbrød, gerne fuldkorn
30 g cremefraiche, 18 % eller derover
salt og peber
3 skiver kødpølse, pålæg
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog æg i 8-10 minutter til hårdkogt. Hæld koldt vand på. Del æg i skiver.
2
Skær spidskål i tynde strimler og tomat i skiver.
3
Rist brødene og smør cremefraiche på. Krydr med salt og peber.
4
Læg spidskål, tomat, kødpølse og æg på det ene brød.
5
Læg det andet stykke brød på som låg.
6
Servér sandwich med et glas vand, en kop kaffe eller te til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Spidskål; tomat
Håndfuld 3:Kødpølse, pålæg; æg
Håndfuld 4:Toastbrød, gerne fuldkorn
Fedt:Cremefraiche, 18 % eller derover
Smagsgivere:Salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt