Øllebrød med flødeskum og bær

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 10. juni 2024 af SenseMyDiet
Nyhed!
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Øllebrød

2 skiver rugbrød
1 dl vand
1 dl mørk hvidtøl
1 tsk. sukker

Tilbehør

½ dl fløde, 38 %
60 g jordbær
60 g blåbær
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skær rugbrød i tern og kom dem i en gryde. Fyld vand og øl i, så det dækker rugbrødet.
2
Kog øllebrødet i cirka 10 minutter under omrøring. Smag til med sukker. Juster eventuelt konsistensen med mere vand.
3
Pisk fløden let. Skær bær i mindre stykker.
4
Servér øllebrød med flødeskum og bær.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Blåbær; jordbær
Håndfuld 4:Rugbrød
Fedt:Fløde, 38 %
Smagsgivere:Sukker
Frit:Vand
Nydelseselementer:Mørk hvidtøl
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt