Overnight havregryn med mandler toppet med banan og kirsebær

Tid i alt: 5 min.
Arbejdstid: 5 min.
Antal:
Udgivet d. 26. august 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Overnight havregryn

30 g mandler
1 ½ dl havregryn
1 tsk. vaniljesukker
1 nip stødt kanel
1 nip salt
1 ½ dl mælk, maks. 3,5%

Topping

1 banan
80 g kirsebær
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Hak mandler groft.
2
Rør mandler, havregryn, vaniljesukker, kanel, salt og mælk sammen i et glas. Læg låg på og stil det på køl natten over.
3
Dagen efter: Skær banan i skiver og skær eventuelt kirsebær i mindre stykker.
4
Rør grøden og justér eventuelt konsistensen med lidt mere mælk eller lidt vand.
5
Servér grøden med banan og kirsebær på toppen.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Banan
Håndfuld 4:Havregryn; kirsebær
Fedt:Mandler
Smagsgivere:Salt; stødt kanel; vaniljesukker
Mælkeprodukter:Mælk, maks. 3,5%
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt