Perlebyggrød med pære, smørklat og mandler

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Antal:
Udgivet d. 9. november 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

1 dl perlebyg, rå
1 ½ dl vand
1 ½ dl minimælk
salt
1 pære
15 g mandler
10 g smør
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kom perlebyg i en gryde. Hæld vand på og kog perlebyg i et par minutter under omrøring.
2
Hæld mælk i og lad grøden simre ved lav varme i cirka 25-30 minutter. Rør rundt i ny og næ.
3
Hold øje med grøden, så den ikke koger over eller koger tør. Smag til med salt.
4
Skær pære i små tern og hak mandler.
5
Servér perlebyggrød toppet med smørklat, pære og mandler.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Pære
Håndfuld 4:Perlebyg, rå
Fedt:Mandler; smør
Smagsgivere:Salt
Mælkeprodukter:Minimælk
Frit:Vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt