Rugbrødsgrød med flødeskum og hasselnødder

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 24. august 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Rugbrødsgrød

1 skive rugbrød
1 dl havregryn
3 dl vand
1 spsk. sukker
1 nip salt

Tilbehør

½ dl fløde, 38 %
20 g hasselnødder
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skær rugbrød i små tern og kom dem i en gryde sammen med havregryn. Kom vand, sukker og salt i. Kog grøden under omrøring til den konsistens, du ønsker.
2
Pisk fløden. Hak hasselnødderne.
3
Servér rugbrødsgrøden med flødeskum og hasselnødder.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 4:Havregryn; rugbrød
Fedt:Fløde, 38 %; hasselnød
Smagsgivere:Salt; sukker
Frit:Vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt